Ansatte

Sponsor Insight-11.jpg

VEGARD ARNTSEN

DAGLIG LEDER, PRESSEKONTAKT

Vegard er daglig leder og pressekontakt i Sponsor Insight. Grunnla selskapet i 2006 sammen med Lars Brockstedt Svendsen. Har over 20 års erfaring fra sponsor- og analysebransjen og var med på å stifte Sponsor- og Eventforeningen i 2001. Mottok foreningens hederspris i 2017. Vegard har gjennom årene bl.a. satt fokus på opparbeide målingsmetoder for sponsing, bl.a. gjennom forskningsprosjekter i samarbeid med Handelshøyskolen BI. Var tidligere avdelingsleder for sponsing i MMI, hvor han også satt i ledergruppen 

Mail: vegard(at)sponsorinsight.no

Tlf:+47 934 32 655


Sponsor Insight-14.jpg

LARS BROCKSTEDT SVENDSEN

PARTNER

Lars er partner og jobber mye mot våre større kunder som sponsorrådgiver og analytiker. Han er en dyktig foredragsholder og holder gjennom året mange kurs og foredrag. Lars var i 2017 nominert til årets foredragsholder i Sponsor- og Eventforeningen. Grunnla selskapet i 2006 sammen med Vegard Arntsen. Har over 20 års erfaring fra sponsor- og analysebransjen. Var med på å stifte Sponsor- og Eventforeningen i 2001 hvor han nå er nestleder i styret.

Mail: lars(at)sponsorinsight.no

Tlf: +47 997 42 988


Sponsor Insight-10.jpg

ESPEN A. MELAND

MARKEDSSJEF

Espen er utdannet Sivilmarkedsfører og jobber med markeds- og produktutvikling i Sponsor Insight. Espen har bakgrunn fra reklame, media, FMCG og inngår i prosjekter hvor det er fokus på media, sponsoreffekter, rådgivning og merkevarebygging.  

Mail: espen(at)sponsorinsight.no

Tlf: +47 482 29 922


Sponsor Insight-12.jpg

FREDRIK THUNE-LARSEN

ANALYSESJEF

Fredrik har 12 års erfaring med markedsanalyse, hvorav 8 år fra sponsorfeltet. Han jobber med å kvalitetssikre kundeleveranser og med utvikling av nye produkter. Fredrik har de senere årene gjennomført den offisielle kartleggingen av det norske sponsormarkedet. 

Mail: fredrik(at)sponsorinsight.no

Tlf: +47 908 59 328


Sponsor Insight-13.jpg

ANDREA BELL

PROSJEKTLEDER

Andrea jobber som prosjektleder på rådgivnings- og analyseoppdrag i Sponsor Insight. Hun er utdannet innen sports management fra Norges Idrettshøyskole og har i tillegg hatt flere verv innen idretten. Hun er del av Equinor og Skiforbundets «Morgendagens Skiledere-program» og hun sitter også i styret til Norges Skiforbund.

Mail: andrea(at)sponsorinsight.no

Tlf: +47 993 53 425