Tilbud til klubbene

Sponsor Insight jobber tett med norsk fotball. Derfor ønsker vi å tilby klubbene gode ordninger på informasjon som kan brukes i det daglige arbeidet i klubben.  

KLUBBSPESIFIKK PUBLIKUMSUNDERSØKELSE

Alle klubber i Eliteserien kan nå bestille klubbspesifikk versjon av publikumsrapporten. Alle tall fra hovedundersøkelsen kan brytes ned på den enkelte klubb og en unik klubbrapport kan settes opp basert på hva respondentene fra den enkelte klubb har svart. Pris per klubbspesifikk rapport er 15.000 eks. mva. Sponsor Insight trenger bestilling innen 1. desember. Det er 2-3 ukers leveringstid fra bestilling til leveranse.

DET NORSKE SPONSORMARKEDET

Rapporten Det Norske Sponsormarkedet 2017/18 gjennomføres annethvert år. Dette er den eneste kartleggingen av Sponsormarkedet i Norge, og er en omfattende rapport som også inkluderer en undersøkelse blant norske sponsorer. I 2015 var 25 av topp 40 sponsorobjekter i Norge fotballklubber. Rapporten vil typisk være av interesse for de som jobber med sponsorarbeidet i klubben. Rapporten lanseres medio januar 2018. Inkludert i rapporten er: 1. stk rapport Det Norske Sponsormarkedet 2017/18 +  Deltakelse på halvdagsseminaret om sponsing på Høyskolen Kristiania 10. januar for inntil 4 ansatte  + 2-timers internpresentasjon av rapporten om ønskelig (Dersom kunde er utenfor Oslo-området tilkommer reisekostnader). Alle klubbene i Eliteserien og Obosligaen tilbys rapporten til 12.500 eks. mva. (Veiledende pris er 16.000 eks. mva). 

Les mer om rapporten HER for å se hvilke områder som er inkludert i rapporten. 

Ta kontakt med Markedssjef Espen A. Meland i Sponsor Insight på 48229922 eller espen@sponsorinsight.no for bestilling av klubbspesifikk rapport og/eller rapporten Det Norske Sponsormarkedet 2017/18.