Nyhetsbrev - November 2017

I nyhetsbrevet denne gangen ser vi nærmere på hovedfunnene fra publikumsundersøkelsen blant klubbene i Eliteserien. I tillegg trekker vi ut hovedfunnene fra hva publikum mener om Fanzone og hvilke effekter som skapes av Eliteserien Fantasy. Til slutt oppsummerer vi Media- og Omdømmeundersøkelsen til Eliteserien og Obosligaen. 

Nyhetsbrev - Mars 2017

Sponsor Insight sender ut nyhetsbrev til norsk fotball seks ganger i året. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I mars ser vi nærmere på oppsummering av media- og omdømmetrackeren for 2016, intervju med den mest erfarne skiltdesigneren i Norge, samt hva klubbene og sponsorene kan forvente av den nye medieavtalen med Discovery og VG.

Nyhetsbrev - November 2016

Sponsor Insight sendes jevnlig ut nyhetsbrev til norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I november ser vi nærmere på 16 viktige sponsortrender som du bør få med deg, profilbygging og bruk av dokumentasjon til å bli enda mer profesjonell i innsalg og oppfølging av samarbeidspartnere.

Nyhetsbrev - juni 2016

Sponsor Insight vil fremover sende ut månedlig nyhetsbrev til norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I juni gis en oppsummering av medie- og omdømmetallene for mai, og vi forteller litt om aktivering.

Nyhetsbrev - April 2016

Sponsor Insight vil fremover sende ut månedlig nyhetsbrev til norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I april gis en oppsummering av medie- og omdømmetallene for januar til mars, og vi forteller litt om den kommende publikumsundersøkelsen

Nyhetsbrev - Februar 2016 - Målinger

Sponsor Insight vil fremover sende ut månedlig nyhetsbrev til norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I februar ser vi nærmere på metode, myter om logoeksponeringer og oppsummering av medietallene for januar. 

Nyhetsbrev - Januar 2016 - Målinger

Sponsor Insight vil fremover sende ut månedlig nyhetsbrev til Norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. I januar ser  nærmere på viktigheten av dokumentasjon, vise noen hovedtall fra rapporten "Det Norske Sponsormarkedet 2015/16", samt en oppsummering av media- og omdømmetrackeren for hele 2015. 

Nyhetsbrev - Desember - SponsorTools

Sponsor Insight vil fremover sende ut månedlig nyhetsbrev til Norsk fotball. I hvert nyhetsbrev vil vi ha ulike temaer som vi skal dekke. Først ut er SponsorTools, vår nye rapporteringsløsning som skal bidra til et mer bevisst forhold til media, omdømme, interesse og sponsorer. Vi vil gjennom 2016 dekke temaer som logoeksponeringsmålinger, PR, aktivering, omdømme, hva sponsing er, merkevarebygging mm. Vi håper du finner det interessant!